Her er Twitter-versionen

At dømme efter besøgstal, kommentarer og retweets i går, så kunne I godt lide blogindlægget om at fjerne Google Plus-knappen for de brugere, der ikke er logget ind i Google Plus.

Så i dag skal vi lave samme øvelse med Twitter knappen. Til opgaven har jeg været nødt til at lave Tweet-knapper på mine indlæg (de er under indlægget og du er velkommen til at afprøve den, da jeg ikke er sikker på, om den virker ;-) ). Eller - dvs. den er kun under indlægget, hvis du er logget ind på Twitter.

Nå - til sagen. Øvelsen er stort set den samme som i går og skal du bare copy paste min kode, så skal du også lige inkludere jQuery.

Det, du skal bruge ser sådan ud:

<img style="display:none;" src="https://twitter.com/login?redirect_after_login=%2Fimages%2Fspinner.gif" onload="$('#tweetbutton').show();" />

<p id="tweetbutton" style="display : none;" class="noindent"><a href="https://twitter.com/share" class="twitter-share-button" data-via="vadskaer" data-lang="da" data-size="large">Tweet</a>

<script>!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");</script></p>

Og det var alt, der var til det. Facebook er lidt anderledes, men skal nok dukke op her på kanalen.
Webshop ShoporamaClaus Hillker 16/04/12 10:49

Fin ide, det virker tilsyneldaende bare kun hvis man er logget ind på twitter.com, og ikke hvis man har twitter kørende i en browserudvidelse... f.eks. firefox+echofon.

1

Morten Vadskær 16/04/12 10:53

Ahh - det er jo ikke så heldigt, men den slags får man næppe lov til at checke.

2

Steffen 16/04/12 13:13

Knappen virker ihvertfald fint her (og ja, jeg er logget direkte ind i Twitter og ikke kun via en app).

Super tip... så venter vi på Facebook knappen :) Hehe....

3

Morten Vadskær 16/04/12 13:29

Facebook kommer - men det bliver nok først på den anden side af Marketing Camp

4

Kristian Ole Rørbye 19/04/12 15:11

Hej Morten,

Tak for et spændende lille tip. Ved dog ikke om det var noget jeg personligt ville bruge tid på at implementere på mine websites, men hvem ved om jeg kommer til at gøre det alligevel med tiden? :)

Den med Facebook er lidt mere interessant for mit vedkommende!

5

Smid en kommentar

Brug dit eget navn - ikke sådan noget "billig arganolie" eller "mobilt bredbånd"

Anti-spam-check (beklager, men det er åbenbart nødvendigt):

Hvad er fire + fire? (skriv tal - ikke bogstaver)