Om Morten Vadskær..

Jeg er uddannet datamatiker og har drevet webshops siden 2001, hvor jeg sammen med en ven åbnede Kondomaten. Siden er det blevet til mange flere hjemmesider og i 2010 åbnede jeg webshop nr. 2 sammen med min kone. Webshoppen hedder Faktorfobi (og har også en svensk søsterside, hvor vi sælger solskyddskläder). KDK e-handel, der driver Kondomaten, driver også Sportomaten. Der udover har jeg en oversigt over folk, der tilbyder hvidevare reparation.

I 2011 startede jeg et samarbejde op med Disk Doktoren, som arbejder med harddisk recovery.

Når jeg arbejder med at optimere en hjemmeside, arbejder jeg meget systematisk med data. F.eks. vil jeg fokusere SEO-indsatsen på de ord, hvor der beviseligt er penge at tjene. Derfor er Google Analytics et af de vigtigste værktøjer i min værktøjskasse. Sammen med Jacob Kildebogaard har jeg skrevet e-bogen Analyticsbogen, som jeg ikke tøver med at kalde Danmarks bedste bog om Google Analytics.

Der udover er jeg manden bag e-bogen Konverteringskarma. Du kan snuppe en smagsprøve på begge e-bøgerne.

Sammen med Lars Bachmann arrangerer jeg en årlig 2-dages workshop for webshop ejere. Skal du med til det, så tilmeld dig mit nyhedsbrev eller se mere her.

Udover min blog her er jeg også ekspert-blogger indenfor e-handel på Amino.

Og jeg kan kontaktes på vadskaer@gmail.com hvis du har noget på hjerte.

Jeg elsker at arbejde sammen med dygtige folk og har flere gange holdt kurser i email nyhedsbreve med Christina Klitsgaard.

Min Google+ profil.

Privatpersonen...

Rent privat så bor jeg i Aalborg med min kone og tre børn.

Jeg elsker at dyrke sport og af praktiske grunde er det p.t. mest løb, det bliver til (har sågar en side med Manrun med danske mandeløb.

Tidligere var jeg glad for at komme på en dykkerferie eller et par uger på snowboard. Det er jeg såmænd stadig, men det er sat lidt på stand-by pga. små børn. Der udover kan jeg godt lide at vandre i bjerge.

Morten Vadskær