Hvem skal ha\' et wildcard?

Når man er ung - måske iværksætter - er det ikke altid finanserne er der (eller også bliver de bare prioriteret til sjov og ballade). Derfor har vi besluttet at udlodde en fribillet / wildcard til Marketing Camp til en ung person, der arbejder med eller interesserer sig for online marketing

Eneste krav er at personen er aktiv på enten Twitter eller med en blog og er under 25 år.

Men hvem skal vi vælge? Vi vil godt have nogle nominerede, så skriv i kommentarerne, hvem du nominerer og hvorfor. Og ja - vi skider på Jante - du må godt nominere dig selv. Men kom med gode grunde. Husk også at skrive alder, twitter handle og evt. blog.

Fyr løs venner.

P.S. Arrangørerne bag Marketing Camp udvælger benhårdt den heldige vinder.
Webshop ShoporamaKent Christiansen 04/04/12 13:37

Forslag til Wildcard:

Casper - @CasperBlom - www.billiggolfbolde.dk
Nicolai - @nicolaibohlsen - www.nuvomedia.dk
Jesper - @JNorregaard - www.daddysdaycare.dk

Om de allesammen overholder "under 25 år" ved jeg ikke... og hvis denne grænse flyttes, så vil jeg sku skide på janteloven og melde mig selv.

Kent - @KentChrDK - www.coolprices.dk, www.coolmagento.dk, www.kent-christiansen.dk

Jeg tror godt at jeg kunne drage fuldt udbytte af de vise sten som kommer frem på workshoppen, hvis jeg læser tidligere anmeldelser.

/Kent

1

Casper Blom 04/04/12 14:07

Tak for forslaget Kent, men eftersom jeg skal snakke håber jeg er så heldig at billetten er på deres regning :-)

Mit forslag er Nikolaj Bomann Mertz fra www.lomax.dk.

2

Rosenstand 04/04/12 15:18

Hvad med Matthias Bak - @mathbak på Twitter? Han er en knejt med fuld fart på :-)

3

Brian Reinhold Jensen 04/04/12 15:28

Hej,

Mit forslag er Halfdan Timm http://halfdantimm.dk/category/blog

Stor hilsen
/Brian

4

Dennis Drejer 04/04/12 19:51

Jeg synes helt klart at Søren Sieg Jensen http://twitter.com/#!/soerensieg

Han er en god kammarat og nørden som er meget hjælpsom med alt teknisk. Han hjælper ofte folk på twitter med mange forskellige tekniske problemstillinger.

Søren arbejder sammen med mig på at programmere livecounter.dk hvor vi blandt andet har en stor affiliate sektion som bliver mere og mere brugt hver dag.

Søren er lige nu under uddannelse som softwareingeniør og får derfor kun SU, hvorfor han indtil videre desværre har takket nej til at tage med, selvom han brænder for online markedsføring.

5

Rasmus Jungersen 04/04/12 21:17

Tja hvorfor ikke tage sig selv :)

Rasmus Jungersen

Idéudvikler til det yderste. Har min egen webshop, har lavet mit eget indkrydsningssystem til klubber(digital indkrydsning), min egen blog www.rasmusjungersen.dk samt er jeg aktiv på twitter https://twitter.com/#!/RasmusJungersen

/Ramsus

6

Mauran Muthiah 04/04/12 23:06

Søren Sieg Jensen, helt klart.

Søren er nok en af de mest hjælpsomme nørder der findes. Jeg kan tit nævne en masse af de gange han har hjulpet mig med et eller andet teknisk. Han driver bla. også Livecounter.dk sammen med Dennis Drejer. En service som der bliver tilbudt gratis til alle der ejer en hjemmeside og har brug for statestik til den.

Jeg vil helt klart mene at Søren har fortjent det Wildcard! Han er en rigtig guttermand og nok den mest hjælpsomme nørd/iværksætter jeg kender!

7

Louise Rose 05/04/12 00:53

Jeg vil gerne nominere: Søren Sieg Jensen.

Han har været med til at opfylde min drøm, om at starte min hjemmeside op på ny.

Der er ikke et tidspunkt, hvor jeg ikke kan ringe og forstyrre ham. Han tager altid sin telefon, har løsninger klar. Arbejder seriøst med sine opgaver. Han har tydelige mål for livet og jeg synes fuldt ud han fortjener denne fribillet.

Hvis der er nogen der vil bruge den effektivt og få det bedste ud af den, så er det ham.

Han er nørd til fingerspidserne, men har hjertet det helt rette sted.

Han fortjener kun alt ros og de største skulderklap.

8

Louise Rose 05/04/12 01:03

Glemte at nævne, han er at finde på twitter og selvfølgelig overholder grænsen, for at være under 25 år.

9

Louise Juhl Madsen 05/04/12 12:24

Jeg kan kun komme i tanke om en person som jeg mener er værdig til denne fribillet.

Nemlig, Søren Sieg Jensen !

Jeg har kun rosende ord at sige om ham, og meget af det vil lyde som en direkte kærligheds erklæring. Derfor vil jeg blot nævne, at Søren gennem hans (fritids)arbejde, hjælper tusinde af personer hver dag, med at ytre sig(en hjemmeside). Jeg ser ham ikke fysisk gennem hans arbejde, men det han gør bag skærmen er nok til at skabe stor glæde(især hos mig) !!!

Søren, vil jeg blot sige tak din indsats på min venindes hjemmeside. Det betyder rigtig meget for hende, for mig og alle vores veninder :) TAK!!

10

Lasse Kjær 05/04/12 14:54

Jeg vil gerne nominere Christian Harboe! Christian er 22 år gammel og har det primære ansvar for http://blacksnow.dk som jeg er medejer af. Det betyder at han bærer en stor del af ansvaret for den succes vi har haft siden vi startede i november 2011. Ved siden af Blacksnow.dk læser Christian HA på CBS, på 4. semester.

11

Nikolaj Astrup Madsen 05/04/12 15:03

Super godt initiativ!

Hvad med Jonas Donbæk? Han arbejder vist med online marketing, er 18 år, aktiv på Twitter: https://twitter.com/#!/JonasDonbaek

Jeg ved ikke præcist hvad han laver, men flere gange ugentligt er der folk som roser ham for hans tilstedeværelse på Twitter(mig selv inklusiv). Har lagt mærke til at det ofte er unge kvinder. Det gør ham i mine øjne til et online marketing talent:-)

12

Christoffer Hauthorn Boisen 05/04/12 15:35

Jeg vil gerne nominere Andreas Linde - http://linde-media.dk/ - Twitter: twitter.com/Lindemedia

Andreas var den person der fik mig til at starte som iværksætter, og har spillet en fundamental rolle i min "oplæring" inden for SEO. Andreas er en glimrende netværker, og hjælper også flittigt på Amino.

Han er i øvrigt gymnasieelev på sidste år lige som jeg, så spørgsmålet er om han har et lige så uheldigt skema som jeg, eller om han kan deltage alligevel :-)

13

Casper Lohse 05/04/12 16:50

Når nu Casper Blom allerede deltager, vil jeg i stedet pege på Lasse Kjær.

Han har gang i en masse spændende online-forretninger - bl.a. Blacksnow.dk, og han er altid frisk på en iværksætter-snak.

Han har været en god sparringspartner for mig gennem længere tid, så derfor fortjener han et wildcard.

14

Alexander Baandrup Larsen 05/04/12 20:19

Først og fremmest "thumbs up" til jer der står bag dette initiativ! Virklig fedt at i vil give sådan en utrolig oplevelse væk helt gratis!

Jeg vil gerne nominere mig selv... :D

Jeg er 16 år gammel, og har en kæmpe interesse for online marketing. Indtil videre har jeg brugt mest tid, på at lære om affiliate marketing, Facebook marketing og SEO.

Men jeg leder hele tiden efter nye interessante metoder til markedsføre virksomheder og personlige brands... Jeg indsamler store mængder viden via forskellige blogs og podcasts. Jeg har også været til et par iværksætter messer, hvor jeg hørte nogle rigtig gode foredrag!

Amino er også et sted hvor jeg lærer, og har lært rigtig meget. Det er også der jeg viser min egen synlighed, ved at hjælpe hvor jeg kan. I kan se min profil her: http://www.amino.dk/members/alexpro/default.aspx

Jeg har også en hjemmeside (Molia.dk), hvor jeg har skrevet nogle grundlæggende ting om affiliate marketing.

Angående blogindlæg har jeg endnu ikke været så aktiv :/ Men jeg har dog skrevet 2. Dem kan i se her:

http://www.molia.dk/bloggen/Slut-med-at-k%C3%B8be-fans

http://e-sorensen.dk/facebook-affiliate/#more-390

Hvis du/i har nogle spørgsmål, så tøv ikke med at sende en mail!

Marketing Camp kunne være en fantastisk oplevelse! Også må skolen sgu vente. Jeg er helt sikker på at jeg vil blive meget klogere! Og at det direkte kan påvirke min kommende karriere som iværksætter.

Venlig hilsen Alexander Baandrup Larsen

15

Frederik 05/04/12 21:35

Hej alle!

Jeg vil faktisk gerne nominere mig selv.
- Jeg brænder for dette!

Siden som jeg nu driver med min bror, startede ellers som en hobby.
Dette er ikke tilfældet mere - Smaze er nærmest blevet et arbejde, da der skal skrives indlæg og anmeldelser hver dag. Men hvad så? Det er jo det, jeg brænder for.

Jeg har som 16'årig fået kontakt til to store gaming producenter, som jeg stadig går og har en lille snak med - Nærmere information vil komme senere.
Jeg har brugt amino som en ekstra livline, hvis tingene ikke lige har spillet - OG tak for det!
Et af de ting jeg også interesserer mig for, er marketing - At finde den rigtige måde at få sit brand frem, det har altid været en fornøjelse at arbejde med.
Trods min unge alder, er der stadig meget at lære endnu - Derfor ville jeg blive taknemmelig, hvis jeg fik chancen for at komme på Marketing Camp.

I ny knap seks måneder, vil jeg mene, at jeg har udviklet mig sindsygt - Fra at gå som en helt ny i faget iværksætteri, til nu at være "middel" - Vil jeg mene, at alt det hårdt arbejde, som det nu har kostet, har været besværet værd. Tingene kommer ikke lige fra den ene dag til den anden - Det troede jeg ellers i starten.
Hårdt arbejde har vist sig, at være vejen frem.

Og her er jeg så idag - Vil gerne takke Casper Blom, som på den ene eller anden måde, altid har hjulpet mig, eller givet mig idéer. TAK!

- Frederik Sorgenfri

16

Jan Kaczmarek 05/04/12 23:26

Yo V5D7Z :)

Jeg vil gerne nominere min gode ven Christian Jessen. Han rejste til Sydamerika i en alder af 20 for at drive virksomhed (det kræver sgu lidt nosser). Han er 23 nu, og vender tilbage til DK få dage inden MarketingCamp 2012! Det ville være super-fedt endelig at se min "gamle" iværksætter-buddy dér :)

17

Jonas Elming 05/04/12 23:55

Jeg vil lige "nominere" mig selv.
Jeg hedder Jonas Elming, er 24 år, og har brugt de sidste 4 år i forsvaret, hvor jeg blandt andet har være udsendt til afghanistan, uddannet soldater med henblik på udsendelse, og senest gennemført patruljekursus ved jægerkorpset.
Jeg startede sidste år min egen virksomhed. I samarbejde med soldater, extremsportsudøvere og fysioterapeuter, har jeg udviklet et nyt motionsløb. Løbet hedder Nordic Race, og er et 6,5 km langt forhindringsløb, se: www.NordicRace.dk
Markedsføringsdelen har jeg fundet helt vildt spændende, og lidt rigtig må jeg have gjort, for det første løb er allerede udsolgt(600 billetter), og er nu igang med at udvide til andre lokationer.
Grundet overstående har jeg besluttet at jeg vil uddanne mig inden for markedsføring. Desværre har jeg ikke været hurtigt nok ude med min ansøgning, og jeg må derfor vente 8 måneder med at starte.
De 8 måneder vil jeg så bruge på selvstudie, og derfor ville dette kursus været et kæmpe boost for mig.

Jonas Elming

18

Christian Jessen 06/04/12 01:25

Først, tak til Jan for nomineringen. Vil trodse janteloven og tilføje et par linier om mig selv og hvorfor jeg super gerne vil have et wildcard ;-)

Som Jan nævnte har jeg været i sydamerika siden 2009 - har prøvet at starte flere forskellige online projekter op hernede. Nu er tiden så ved at være inde til at vende tilbage til Danmark, og jeg har søgt ind på CBS til Sommer.

De sidste 3 års tid har jeg primært arbejdet med online marketing - blandt andet har jeg lavet en helvedes masse teknisk onsite SEO (som jeg synes er det mest interessante aspect inden for SEO) og er for nyligt begyndt at lege mere med split-tests på nogle af de sider jeg driver.

Hvad fremtiden byder på aner jeg ikke - hellerikke hvor længe jeg bliver i Danmark, nu må vi jo se om jeg kan holde mig til studiet på CBS eller om iværksætter-livet får fat på mig igen. En ting er ihvertfald sikkert: jeg elsker online marketing, og det bliver helt klart en vigtig del af alle mine fremtidige forretninger.

Jeg lander den 12. april, så da jeg hørte om Marketing Camp tænkte jeg det var vildt fedt jeg endelig er hjemme i Danmark til et af de gode events. Da jeg så prisen, måtte jeg så lige indse at flybilletten har spist budgettet op.

Men vælger i at give en wildcard kommer jeg helt klart forbi, og deler gerne ud af min erfaring omkring online markedsføring og SEO i Sydamerika (Chile & Peru primært) - da jeg faktisk tror der er store muligheder dernede for dem der har modet til det.

De bedste hilsner
Christian Jessen

Twitter: @ChristianJessen
Blog: http://christianjessen.dk & http://christianjessen.net

19

Denni Pultz Gottfredsen 06/04/12 09:59

Jeg vil gerne nominerer mig selv, som en del andre har gjort her også.

Hvorfor skal jeg have et wildcard? - Det skal jeg fordi jeg driver en virksomhed der ikke lever af, at arbejde med affiliate, AdSense eller udvikling af hjemmesider. Jeg håber at kunne få inspiration til hvorledes en virksomhed som arbejder lokalt kan markedsfører sig bedre. Jeg tror jeg vil have stort udbytte af følgende indlæg på MarketingCamp:

LOCAL SEARCH - MARKEDSFØRER DU DIN VIRKSOMHED LOKALT?
Dette er yderst relevant for min virksomhed, da jeg arbejder indenfor et geografisk afgrænset område (Århus omregn). Jeg har allerede arbejdet meget på de lokale søgeord, men ny viden eller andre synspunkter skader bestemt ikke.

MOBILE TRENDS + DERFOR SKAL DU HAVE EN MOBIL STRATEGI
I kraft af min virksomheds virke med IT-Support, kunne jeg drage fordel af en bedre mobil IT-strategi da mange forsøger at finde min side ved hjælp af smartphones eller tablets, når deres computer er gået ned. (7,6% af mine besøgende sidste måned).

Jeg er aktiv på twitter med handle @denndk

20

Nicolai Busekist Ohlsen 08/04/12 19:59

Først og fremmest vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke Kent for nomineringen. Jeg vil naturligvis hellere end gerne tage imod et wildcard, men jeg vil dog også benytte muligheden til at nominere Nikolaj Junker Madsen, der ligesom mig også drive et web bureau.

Nikolaj er både super inspirerende at arbejde sammen med; han har flair for humor samt sociale medier. Nikolaj er i øvrigt også en god kammerat, der er meget hjælpsom, når der er brug for det.

Nikolaj er at finde her: http://weaimedia.dk/ og her: https://twitter.com/#!/Nikolaj_Junker

21

Dennis Drejer 12/04/12 20:36

Hvornår trækkes vinderen?

22

Morten Vadskær 15/04/12 12:41

Hej venner.
Tak for deltagelsen og de mange gode nomineringer. Der var ingen, der IKKE kvalificerede sig til at deltage, så jeg skrev alle navnene på en seddel, lagde dem ud på gulvet og den første, som min 1-årige datter samlede op ville få billetten og den heldige blev....... Jonas Donbæk. Tillykke til dig - og til jer andre: Der er også Marketing Camp næste år ;-)

Tak fordi I legede med allesammen. Deltager I ikke i Marketing Camp, kan I jo følge med i twitter-strømmen på Twitter hashtag #mcdk

23

Smid en kommentar

Brug dit eget navn - ikke sådan noget "billig arganolie" eller "mobilt bredbånd"

Anti-spam-check (beklager, men det er åbenbart nødvendigt):

Hvad er et + fire? (skriv tal - ikke bogstaver)