SEO for mennesker (uden varm luft)

SEO er væsentligt mere simpelt, end man får indtryk af. På kurset her lærer du at lave langtidsholdbar SEO og hvad du skal se efter, når du køber hjælp til SEO og hvilken type hjælp, du skal bruge.

SEO er fyldt med myter og skræmmekampagner. På kurset her lærer du, hvad SEO er og hvordan du mestrer det.

Jeg får dig ikke fra side 10 til side 1 på en dag (omend det dog er sket flere gange - men det vil være useriøst at påstå). Til gengæld kan jeg lære dig, hvad der er løgn og latin, hvad der er god praksis og hvordan du blander dig i topresultaterne og fastholder din position. Jeg kan også lære dig, hvad du skal holde dig fra at gøre og hvordan du får mest "bang for the buck" i dit SEO arbejde.

På dette heldags kursus lærer du bl.a.:

 • -Hvad er semantisk HTML og hvorfor er det vigtigt?
 • -Hvad er strukturerede data og hvordan udnytter du dem?
 • -Hvilke krav stiller Google til din side
 • -Hvordan griber du din søgeordsanalyse an
 • -Hvad er white hat, grey hat & black hat søgemaskineoptimering
 • -og hvilken hat skal du selv tage på
 • -Hvordan laver du selv linkbuilding
 • -Spiller sociale medier en rolle i din SEO
 • -Hvilke værktøjer er værd at bruge tid på.
 • -og hvad sker der så, når du ligger på side 1 (for du er slet ikke færdig dér)

Kort og godt bliver du selv i stand til at lave SEO, når du går herfra. Du bliver i stand til at sortere skidt fra kanel og se, hvor du bør sætte ind og hvor du evt. bør hyre hjælp ind.

Og vent... du får ikke mine slides

De er nemlig ikke specielt meget værd i sig selv. I stedet har jeg skrevet en bog med alt det, vi runder på dagen (og mere til). Så når du kommer hjem, kan du selv sidde og læse mere eller genopfriske emnerne. Bogen kan ikke købes, men fåes kun sammen med mine kurser.

Når vi er færdige er vi faktisk ikke færdige

For inden kurset får du en mindre opgave. Under kurset arbejder vi videre med den opgave (på din egen side) og efter kurset følger vi op på den. Og hele øvelsen går ud på at du vil få at se, at dit resultat klatrer opad i Googles resultat.

Hvem er kurset for?

Du kan med fordel deltage, hvis du overvejer at købe SEO. Det vil i den grad sætte dig i stand til at stille nogle ordentlige spørgsmål, inden du køber SEO-ydelser.

Har du en hjemmeside eller er ansvarlig for en hjemmeside, hvor I godt kan bruge nogle bedre placeringer i søgemaskinerne, så er kurset skræddersyet til dig.

Er du webdesigner / webudvikler vil delen om det semantiske net måske være basic, men resten kan du med fordel nyde godt af.

Sidder du med en eller anden form for SEO som en del af dit arbejde, så er kurset relevant for dig.

Vær hurtig - det har altid været udsolgt

Mine SEO-kurser har været udsolgt hver gang, så vent ikke for længe med at beslutte dig. Dette er første kursus i flere år og nej... der er hverken planlagt et kursus i København eller ét i 2022 (eller resten af 2021 for den sags skyld)

Prisen for dette kursus er 5900,- ex moms – men ja – som det sig hør og bør, får du en early bird pris på 4900,- ex moms hvis du tilmelder dig og betaler senest 1. september 2021.

Og se nu her... – hvis dit CVR nr. er under 5 år gammelt, og ejeren af CVR nummeret selv deltager, så vil du kunne få tilskud på op til 80% til det her kursus. Du kan ansøge om tilskud her. Får du alle 80% dækket, så får du altså kurset her for kun 980,- ex moms.

Prisen inkluderer:

 • ✔ 9 timers undervisning (bare rolig, der er øvelser, spisepauser og kaffepauser undervejs)
 • ✔ frokost, vand, frugt, kaffe & hvad der ellers hører sig til
 • ✔ Bogen "SEO - hvor svært kan det være?" (kan kun fåes som kursusdeltager)
 • ✔ Cases... masser af rigtige cases. Det er ikke bare teori – det bliver understøttet af eksempler
 • ✔ Plads til spørgsmål - vi bliver max. 10 på dette kursus
 • ✔ frokost, vand, frugt, kaffe & hvad der ellers hører sig til

Hvor & hvornår?

Kurset holdes på Comwell Kellers Park. Adressen er H. O. Wildenskovsvej 28, 7080 Børkop

Det er d. 26. november fra 9:00-18:00.

Tilmelding

Send mig en mail på vadskaer@gmail.com med CVR nr. på det firma, der skal betale og navn på deltageren. Så booker jeg en plads og sender en faktura.

Det med småt

Bemærk – tilmelding er bindende. Bliver du forhindret i at deltage er du velkommen til at sælge din plads, men beløbet kan ikke refunderes. Ved tilmelding får du tilsendt faktura. Din plads er først sikret, når faktura er betalt.

Hvad siger andre?

Vanskeligt emne godt forklaret, ærligt og nede på jorden. Værdi for alle pengene. -Brian Hvarregaard, Effektivkur.dk
Super godt og brugbart kursus hvor vi kom ind på en masse gode ting man kunne tage hjem og bruge bagefter. Nogen gange kan det også være svært lige at finde ud af hvor man skal starte og der fik vi lige kridtet stregen op iforhold til hvad som er godt og skidt. Det hele blev forklaret på en nem og forståelig måde, så vi alle kunne være med. -Kristjan Vinderslev
Lær SEO af Morten Vadskær