e-Købmandens lille Hjælper

En stor del af det at være e-købmand går faktisk med at tage billeder, tage dem om igen, overveje hvad man gør galt, snakke med andre e-købmænd om det etc. etc. Når billederne er taget, så skal de ofte redigeres. Lidt farvejustering, rettes op og så skal de fritlægges. Personligt synes jeg det er et kedeligt arbejde.

Derfor har jeg længe afprøvet forskellige udenlandske services der kunne hjælpe mig med dette (har prøvet en 10-15 stykker) og fælles for dem alle har været at det har været besværligt, ingen har leveret til den lovede tid og jeg var aldrig rigtigt tilfreds.

Men nu har jeg fundet min faste leverandør, som jeg varmt kan anbefale. De er rimelige i pris og leverer som de første til lovet tid (som regel meget hurtigere). Og så er det rent faktisk en dansker, der står bag.

Siden hedder Remove The Background og den er supernem at bruge (og fedt stylet også).

Tror du mig ikke, så tag imod deres tilbud om en gratis prøve på deres arbejde og så synes jeg faktisk også du bør se deres lille reklamefilm. Ja - det er reklame, men den er faktisk rigtigt godt lavet.

Og således startede jeg 2012 med et lille tip ;-)

Rigtigt godt nytår til mine læsere og tak fordi du stadig hænger i her på bloggen.
Webshop ShoporamaRasmus 02/01/12 14:26

Jeg så enig med dig Morten! RemoveThe BackGround er de bedste inden for denne service.

Jeg kan ikke leve uden denne service til min shop. Hvis jeg skulle sidde og rette alle billederne selv så vil ikke lavet andet! Og jeg har andet at bruge tid på end det, og det vil jeg mene andre webshop ejere også har!

Jeg kan kun anbefale dem herfra!

1

Helle, House of Kids 02/01/12 17:16

også en mega anbefaler herfra - vi bruger dem til alt!

2

Rosenstand 04/01/12 04:48

Jeg kan kun bakke op om den anbefaling. De er professionelle - og deres arbejde dur!

3

Thomas, Remove The Background 04/01/12 16:40

Takker for opbakningen! Jeg er glad for at vi bliver opfattet som professionelle, selvom vi stadig er i Beta. Vi arbejder lige nu rigtig hårdt på et nyt kvalitetskontrol system. Vores service er jo manuelt arbejde, så der forekommer desværre stadig enkelte fejl.

Til orientering kan jeg sige at vi også arbejder på en dansk hjemmeside, som vi regner med går i luften om en måneds tid.

Godt nytår!

4

Ole 14/01/12 20:12

Meget spændende service som vi helt sikkert vil benytte os af.
Har lige anbefalet den til nogle af vores venner.

5

Smid en kommentar

Brug dit eget navn - ikke sådan noget "billig arganolie" eller "mobilt bredbånd"

Anti-spam-check (beklager, men det er åbenbart nødvendigt):

Hvad er tre + seks? (skriv tal - ikke bogstaver)