Lær at teste og optimere din hjemmeside!

Ingen planlagte kurser

Lad dine brugere bestemme

Se dine besøgende som små forsøgskaniner. Afprøv forskellige overskrifter, billeder, salgstekster, knapper, baggrundsfarver og meget mere på dem. Dine besøgende opdager ingenting og alt imens indsamler du uvurderlig viden og får en højere konverteringsrate på din hjemmeside.

På dette "ikke-tekniske" Google Website Optimizer kursus får du:


Husk

Tests hjælper dig til konstant at øge din konverteringsrate

Det praktiske

Hvor og hvornår?

Der er p.t. ingen planlagte kurser. Er du interesseret i at konsulent-timer, bedes du kontakte mig på vadskaer@gmail.com.


Referencer

Her er lidt af dét, mine tidligere kursister sagde om kurset:
"For mange almindelig dødelige er Google Website Optimizer noget utilnærmeligt, nørdet og lidt farligt noget. Hvis du også synes det, er det sikkert fordi, du endnu ikke har været med på et af Morten Vadskærs kurser. Det skulle du tage at gøre - du vil aldrig se på din hjemmeside og dens muligheder med de samme øjne igen. Og det bedste er, at kurset er lige præcist til både nørder og til alle vi andre."
Thomas Rosenstand, Concept Interest

"At et kursus i website optimizer kan være så konkret og ikke mindst jordnært var en behagelig overraskelse - kurset afmystificerer totalt emnet og er alle pengene værd. Kurset får mine varmeste anbefalinger og er et must for alle der vil noget professionelt med deres website"
Karsten Nygaard, www.strategen.dk

"Morten Vadskærs kursus i Google Website Optimizer henvender sig ikke kun til helt nybegyndere. Også brugere, der har indblik i, hvordan man rent teknisk sætter forsøg op, kan få meget ud af kurset - især via Mortens cases og uddeling af erfaringer, og ikke mindst de udledte diskussioner, som jeg fandt umåde interessante og idé-udviklende."
Michael Kjeldsen, michaelkjeldsen.com

"Oplæget var præcist, kort og forklarende uden på noget tidspunkt at blive kedeligt og/eller langhåret.
Der var en god stemning, som gjorde at selv de som ikke var så erfarne syntes at have lyst til at stille spørgsmål.
Bestemt anbefalelsesværdigt."

Michael Vilnov Hansen, bilvask.nu


For hvem?

Kurset er for dig, der har en kommerciel hjemmeside - om det er en webshop eller dit firmas hjemmeside er ligegyldigt. Vil du noget med din hjemmeside, så bør du også teste.
Det vil være en fordel at kende lidt til det helt basale omkring HTML, hvis du selv vil opsætte tests.

Hvem står bag?

Morten Vadskær, der driver hjemmesiden www.kondomaten.dk, vil være din underviser. Morten Vadskær er uddannet datamatiker og har lavet konverteringsoptimering på flere hjemmesider. Hans største test-legeplads er dog Kondomaten, hvor han p.t. har en konverteringsrate på over 9%.

Kan jeg læse mere om Google Website Optimizer?

Ja da - her er fire blog-indlæg, jeg tidligere har lavet:
Introduktion til Website Optimizer
Her er en samling af ressourcer omkring Website Optimizer
Mere om Website Optimizer
Hvad virker bedst? -En rød, en grøn eller en sort knap?


Tweet om det

Så tag det venligst med #gwo-kursus