Netadmedia påstår de er Google

Een af mine bekendte blev for nyligt ringet op af Google. Se det i sig selv er så specielt, at jeg straks sagde "ja ja..." med stemmen fuld af sarkasme.

"Nej den er god nok. Der står Google A/S i hans email", svarede min bekendte og sendte mailen videre til mig

Og det havde han da også ret i (se signaturen herunder) - men det gjorde det altså ikke til Google

netadmedia

Jeg sagde til ham, at han

Ikke skulle bruge Netadmedia

Og at det ikke var fra Google

Hvordan kan jeg så vide, at han ikke skal bruge Netadmedia?

Kort og godt, så er min nordjyske holdning, at en forretningspartner, der indleder samarbejdet med en så tyk løgn, ikke kan gøre noget godt for min forretning.

Så bliver ud ringet op af "Google", så smæk roligt røret på igen

Det var dagens sure opstød


SEO kursus


Brian Brandt 01/09/10 14:34

He he.. gad vide hvad de siger hvis man ringer til dem... Mig bevidst, så skilter Google hvis heller ikke ret meget med telefonnumre generelt ;-)

1

Andreas Lolk 01/09/10 14:35

Det var måske en idé at skrive Kenneth Lynggaard en gang i teksten for måske at blive opfanget af nysgerrige besøgende, der ledte efter information omkring Kenneth Lynggaard?

Spøg til side, så er det godt nok en af de grovere overtrædelser. Det er det samme mobilnummer, som en på amino også postede den anden dag.

2

Rosenstand 01/09/10 14:37

Hej Vakse

En hurtig søgning på Google afslører, at svindleren er en gammel annoncehaj. Jeg har sendt sagen til Google i Irland, der står for AdWords i Danmark.

3

Janus 01/09/10 14:42

Det er sgu da lige groft nok! Der er jo nok rigtig mange der vil falde for det.

Det er også lidt spøjst at de på deres hjemmeside: http://netadmedia.dk/hvorforos.html skriver at de er ærlige :)

4

Steen 01/09/10 14:43

En ting er, at man er svindler og har moral til det, men at man samtidig er dum nok til at dokumentere det på skrift, det slår vist alt jeg til dato har set af den slags...

5

Henrik Overballe 01/09/10 14:53

Det er jo også ulovligt. Det strider mod markedsføringsloven om at bruge andre erhvervsdrivendes forretningskendetegn, så det er fare for forveksling.

Mon ikke det forhåbentligt snart får en brat ende?

6

morten 01/09/10 14:58

Slap af det er groft!
Man tør jo snart ik stole på nogen mere, når sådan noget sker gang på gang!

7

Andreas Lolk 01/09/10 15:03

Der er stadig masser af gode og troværdig virksomheder derude.

Ovenstående bevidner bare, at man skal huske at spørge rundt i sit netværk inden man indleder et samarbejde.

8

Marcel Fuursted 01/09/10 15:07

Han er ikke ræd af sig, hva'?? :)

9

Frederik Trovatten 01/09/10 15:17

Den er ikke god!
Man har efterhånden hørt en del røverhistorier, men at bruge Google A/S i signaturen.. Den har jeg nu aldrig hørt/set.

Han virker som en af dem der lover "1. placering på Adwords", til en klikpakke...

10

Søren Sprogø 01/09/10 15:20

Heh, den er godt nok....

Kan især godt lide at de skriver at de er Google Analytics specialister.... Men de bruger ikke selv GA på deres hjemmeside :-)

11

Steen Enegaard 01/09/10 15:24

Glæder mig til at han ringer til mig :=) Groft, gfoft, groft.

12

Jacob Worsøe 01/09/10 15:42

Satme groft, men man må håbe at den slags gør at han ikke når at tjene mange penge på det inden han bliver stoppet.

For et års tid siden havde jeg også en kunde som sagde at han skulle til en møde med hans seo-mand, hvor Google også ville være repræsenteret for at rådgive om virksomhedens SEO-indsats. Det tror jeg umiddelbart ikke Google gør :)

13

Rosenstand 01/09/10 16:07

@Jacob: Nej - det kan jeg garantere dig, at Google ikke gør. Og jeg tror også, du kan regne med, at den svindler her får ørerne godt i vridemaskinen. Google tager ikke let på den slags misbrug af deres navn og varemærke.

14

Lars Duelund 02/09/10 08:15

Jeg har en del kunder som er blevet kontaktet af dem, og de bekræfter alle, at de præsenterer sig som Google. Dernæst er de meget aggressive, og priserne er helt hen i vejret. Så der skal desværre ikke være ret mange som hopper på den, før de begynder at få en forretning ud af det.

De kunder jeg har talt med kunne ikke forstå hvorfor "Google" vil ringe til lige netop dem, og derefter være ret så aggressive.

15

Dennis Narvedsen 02/09/10 09:55

Sendte den selv igår til Google DK - De havde dog allerede fået den og der var sat advokater pås agen. Så mon ikke han får en opringning fra en af de her ubehagelige advokatfyre :-)

16

Michael Kjeldsen 02/09/10 17:02

Det bliver ihvertfald spændende at se, hvad resultatet af denne sag bliver. Og ligeså interessant kunne det være at vide, hvor meget det har givet af ekstra arbejde til Netadmedia...

17

Kim Jørgensen 02/09/10 22:04

Jeg tror nu godt at man kan regne med at der sker noget alvorligt i denne sag. Google ser ikke pænt på sådan noget som det her.

18

morten 02/09/10 23:54

Michael Kjeldsen
Mon ik det hele lukkes i et forlig mellem Google og Netadmedia? Så slipper ingenting ud, og Netadmedia betaler en engangssum...

19

Mikael Rieck 03/09/10 06:04

Hehe... hvorfor ringer Google aldrig til mig :)

20

Ib Jensen 04/09/10 11:21

Jeg er støt på denne side vdr. Netadmedia. Jeg tror det er en begynder fejl. Det har på ingen måde været deres hensigt, at ringe fra google. For det gør de overhovedet ikke. De ringer og præsentere sig som netadmedia. Vi har ikke gjort brug af dem, men den mail vi har modtaget står der klar og tydeligt, netadmedia i deres signatur. Begynder fejl som selvfølgelig er rettet. Vi haft en god snak med netadmedia, vi havde bare ikke behovet. Så jeg tror bare i skal tage det med gr. salt. Det er i hvert fald ikke deres hensigt. Med venlig hilsen Ib

21

Rosenstand 04/09/10 15:44

Ib Jensen - som i øvrigt kalder sig for "deanmartin" på Amino: Hvordan kan det være en begynderfejl at kalde sig Google Search A/S og bruge Googles logo i sin mailsignatur?

Og når du skal til at svare - kan du så ikke lige forklare, om det også er en begynderfejl, at al teksten på netadmedia er stjålet fra et andet AdWordsfirma?

22

Atak 04/09/10 15:49

Jeg hører løbende om flere og flere, der påstår at de enten er Google eller såmænd også at de har et direkte SEO-samarbejde med Google, så de kan presse topplaceringer hurtigere frem end andre. Mange godtroende firmaer hopper desværre på den slags løgn. Et par af mine kunder er også blevet kontaktet af firmaer, der udgiver sig for at være Google. De har så været hurtige nok til at videresende mig de mails de får. Så er mit svar til dem også ret entydig: Det må være en aprilsnar :)

23

Peter H 04/09/10 15:53

Tror sgu løbet er kørt, "Ib Jensen".

24

Henrik Petersen 04/09/10 22:44

Altid spændende når en ukendt person, går imod hele strømmen og tager en virksomhed i forsvar, og argumenter som var det ejeren selv.

Men Ib må åbenbart være rigtig glad for sit "ikke tilstedeværende" samarbejde med netadmedia ;-)

25

Bent Andersen 05/09/10 21:04

Jeg har haft Google aka Netmedia i røret og jeg må give manden at han er god. Altså ikke til adwords, Det ved jeg ikke noget om, men efter en kort præsentation siger han at da lige kan sende mig en mail så jeg har det sort på hvidt, hvad det er han kan og tilbyder. Smart trick, for hvem vil bare lige sige "ja" i telefonen til en aftale på 11-12.000.
Men det er superfedt at disse netværk findes og virker så vi kan få stoppet sådan en svindler.

26

Ivan Harpsøe 06/09/10 08:53

Inden man indleder et SEO-samarbejde med en potentiel virksomhed, vil det altid være klogt at undersøge, om pågældende virksomhed selv formår at optimere egen hjemmeside. Fx har netadmedia.dk meget at lære endnu.

Er du i tvivl om den tekniske kvalitet på en aktuel hjemmeside så kontroller selv med henvisning til nedenviste netadresser.

http://validator.w3.org/
http://jigsaw.w3.org/css-validator/
http://www.seocentro.com/tools/search-engines/metatag-analyzer.html
http://tools.op.dk/page-seo-analysis.php

27

Ib Jensen 06/09/10 11:03

Hej allesammen. Mit navn er Kenneth. Jeg har dags dato været i dialog med den kunde som har sat dette værk igang. Jeg undskylder mange gange overfor det der er sket. Det gentager sig ALDRIG!! mere. Jeg havde en forståelse omkring signature, at hvis jeg ringede ang. et produkt jamen så skulle min signatur være for det produkt. Det er en kæmpe fejl. Jeg har kun, at sige undskyld. Men jeg står ved min fejl, jeg prøver ikke at løbe væk. Men det er meget vigtigt for mig, at understrege at det på ingen måde har været min intention eller hensigt på at lyve mig til penge. For sådan er jeg ikke som person. Er en loyal og trofast person. Så når så noget sker som dette. Så står jeg os ved min fejl. Jeg undskylder mange gange igen og igen. Men jeg kan garantere, at det aldrig gentager sig. Håber på forståelsen selvom den er svær.

28

Ib Jensen 06/09/10 11:04

Det skal selvfølgelig lige siges, at jeg aldrig har ringet og udgivet mig for at være google A/S men selvfølgelig netadmedia. Det har stået min signatur men jeg har aldrig sagt jeg ringer fra google A/S.

29

Mikael Rieck 06/09/10 11:28

Det er simpelthen for morsomt det her.

30

Søren Sprogø 06/09/10 11:32

@ib/kenneth: Så var der også lige de andre detaljer: Der blev brugt to af Google's certificeringslogoer (Google Analytics og Google Adwords) på Netadmedia's hjemmeside, selv om Netadmedia ikke er godkendt af Google.

Det gør man simpelthen bare ikke, selv ikke i uvidenhed eller ubevidst.

31

Kevin Simper 06/09/10 11:50

Hej Kenneth

Man kan simpelthen ikke være en trofast og loyal person ved at udgive sig for andre personer og prøve at skrive godt om sig selv, når det endda er så åbentlyst (dårligt) gjort!

Det er også en af de dårligste undskyldninger jeg længe har hørt. Man ved KLART hvorfor man putter Google logo i sin email. Det simpelthen så LAVT gjort!

Men godt vi er blevet advaret! (kan ikke klarer folk som snylter og fupper soleklart, og endda prøver at være uskyldig!)

Med venlig hilsen
Kevin Simper

32

Jesper Skytte 06/09/10 11:55

Hej Kenneth/Ib

Vil du selv mene, at du fremstår troværdig, når du først skriver et indlæg som en anden person (Ib Jensen), hvorefter du selv igen skriver som Ib Jensen, men nu skriver at du faktisk er Netadmedias Kenneth?

Hvordan skal vi kunne tage dig seriøst, når det er ganske tydeligt, at den ene løgn tager den anden og du spinder dig ind i et net af løgne, du snart sidder fast i?

Mvh.
Jesper Skytte

33

Michael Kjeldsen 06/09/10 12:24

... og så er der også lige det faktum, at Kenneth er kendt som annoncehaj:
http://www.erhvervsbladet.dk/ivaerksaetteri/annoncehaj-forklaedt-som-google

34

Thomas Høeg Hansen 06/09/10 12:27

Helt tilfældigt får man pludselig en 403 - Forbidden access - når man prøver at gå ind på netadmedia.dk

Hvem sagde troværdig??

36

Martin LeBlanc 06/09/10 12:34

Det er for komisk/dumt.

37

Claus Valgren 06/09/10 12:48

@Kenneth/Ib

D'oh! - du er da vist ikke den luneste bolde i kurven!

38

Jesper Klit Johansen 06/09/10 13:22

Du har februar udgivet dig for at være jubii medarbejder og solgt os en af annoncepladserne på jubii.dk. Det viser sig efterfølgende at at du har oversolgt produktet med en faktor 25.

I den forbindelse præsenterede du dig som Kenneth fra Jubii og havde du jubii som signatur på dine mails. Du sendte mail via staff.jubii.dk.
og du skrev fakturaer med Jubii Logo og Jubii CVR nummer.

Jeg har efterfølgende haft kontakt til jubii's egen salgsafdeling hvor jeg er blevet oplyst at da jeg har handlet med en underleverandør kan de ikke hjælpe..

Dette er nyt for mig, da jeg jo klart nok går ud fra jeg handler direkte med jubii.dk

Dette betyder jeg har betalt ret mange penge for et produkt der praktisk talt intet er værd..

Direkte svindel og en grov en af slagsen.

39

Artirio 06/09/10 13:46

Kenneth, du har med rimelig tydelighed sandsynliggjort, at du ikke formår at drive legal og troværdig forretning. Jeg vil kraftigt anbefale at genoverveje dine forretningsmetoder, skifte branche, og så benytte dig af dette for at undgå at fortidens synder fælder dig - igen!
https://www.borger.dk/Emner/familie-og-boern/navne-og-navneaendring/Sider/navneaendring.aspx
For nuværende vil jeg formode, at mindst én bedragerianmeldelse er på vej til dig, hvilket nok vil gøre det vanskeligt for dig at drive forretning et stykke tid fremadrettet.

40

Mikael Rieck 06/09/10 13:47

Spændende læsning når man søger på Kenneths navn og man finder (muligvis også et billede):

http://www.hajnettetforum.dk/?page=forum&do=view&post=62
http://epn.dk/brancher/markedsforing/article2173931.ece

Måske billede: http://www.facebook.com/people/Kenneth-Lynggaard/787870482

41

morten 06/09/10 14:29

Man læser ik med en dag eller to, og så udvikler hele situation sig i bedste Hollywood stil... ;)

42

Henrik Busch 06/09/10 15:15

Kære Jesper Klit Johansen

Jeg er Direktør for Jubii og jeg har fuldt med i
denne sag.

Jeg kan se du skriver du er blevet solgt et produkt på jubii af Kenneth da han var ansat hos et andet firma.

Kan du ikke kontakte mig og give mig en update på hvad det er du har oplevet og der igennem finde en løsning

Med venlig hilsen

Henrik Busch
HB@staff.jubii.dk

43

Rasmus Himmelstrup 06/09/10 15:30

Det her er bedre end stand up...!

44

Johan Aa 06/09/10 17:42

Når en mand, der bliver taget med bukserne helt nede om haserne, først forsøger at bagatellisere sin handling som en "begynderfejl" og dernæst at han (hvis Ib er Kenneth) forsøger nærmest at glorificere sig selv og skabe sympati ved at fremhæve, at han (nærmest som et offer) skam står ved sine fejl og ikke prøver at løbe væk (for hvad var alternativerne?), hvorefter den pgl.s webside lukkes ned, så tegner der sig altså et billede af en helt bestemt type menneske.

Kors, hvor patetisk.

45

Jesper Klit Johansen 06/09/10 19:03

Hej Henrik.
Jeg har sendt dig en mail.

Mvh

Jesper Klit Johansen

46

Bent Andersen 06/09/10 21:06

@Henrik Busch: Det er dælme go' stil :-)

47

René Madsen 07/09/10 00:00

Det nærmer sig totalteater, med svarerne fra ”Google manden” – Google ringer ikke rundt og sælger noget som helst til virksomheder.

Men virksomheder bør generelt være meget mere agtpågivende når de bliver præsenteret for svimlende tilbud i telefonen, dette ville stoppe mange af de døgnfluer der er opstået indenfor Seo og adwordsindustrien de sidste år.

At bestille et større markedsføringskoncept fordi en eller anden lige ringer og tilbyder det, er ikke særlig smart, her bør der under alle omstændigheder mere end et kald til for at træffe en markedsføringsstrategi for den enkelte virksomhed.

Men folk bliver ikke klogere, vi havde igen i dag en kunde der havde skrevet under på en aftale med World Company register, vi fortalte ham han ikke skulle betale og fremsendte vores standard afvisning til dette firma, et brev som vi bruger, hvis nogen fejlagtigt har skrevet under på en sådan aftale.

Men det viser, at selv om ”Google manden eller World company register” lukker ned i dag vil en ny opstå i morgen, så der er kun en udvej og det er at lære kunderne at være kritiske i deres valg af leverandør, hvis de ikke vil brænde deres penge af.

48

NoTanShop 11/09/10 08:21

Vi har også prøvet det og lagde det op på amino "Det er google der ringer" for at advare andre som ville få de opringninger.

49

NoTanShop 11/09/10 08:22

linket skal lige med http://www.amino.dk/forums/t/99289.aspx

50

Jesper HorsMark 28/10/10 08:04

Well tror sq blot jeg smider min email der starter med...

"Kære Jesper - Tak for en behagelig samtale, som lovet fremsender jeg hermed lidt forskellige tilbud på Google’s Danske Søgeindeks...."

...i havet og håber Sir Ib-Kenneth d. III af de trådløse hjerners hjemsøges af onde søgemaskiner om natten...

(megatræt af at spilde min tid på svindlere!)

De bedste hilsner
Jesper HorsMark
Ujvikler

51

Optimator 01/02/11 16:47

HAHA, det her er virkelig et underholdende indslag! Ærgerligt at jeg ikke har set det før nu, og derfor ikke kunne følge med i det "real-time".
Jeg tror de eneste gange man hører fra G på sin tlf, er når de sender en SMS med en pinkode el.lign.

52

Michael Kjeldsen 01/02/11 17:34

Optimator:
Har har nu ofte Google i røret - og det vil jeg tro, mange andre på bureauer også har ;-)

Og så i den mere seriøse ende:
Disse mennesker skyder ofte efter laveste fællesnævner, og i min optik befinder de sig et par niveauer under annoncehajer.

Derfor gælder det for alle os andre "in the know" om, at oplære Hr. og Fru hobbywebshop i, hvordan tingene hænger sammen...

53

Flyttefirma 26/03/11 20:49

Fik man fat i ham svindleren, utroligt man tør udgive sig for af være Google, det nok ikke lige det smarteste....

54

Flyttefirma 26/03/11 20:51

Er nu ikke blevet ringet op af Google, men bliver dagligt ringet op af SEO firmaer der vil gøre en synlig på Google for ingen penge, dem er der kommet mange af...

55

Morten 15/07/11 15:48

@Flyttefirma
Ja de kan være en pain in the ass nogen gange!

56

Lasse Jensen 31/07/11 00:38

Hold da op en tosse.

Og hold da op en lang tråd :-)

Ham kenneth dukker nok op som facebook-mand næste gang.

57

Jesper Nørgaard 13/01/12 17:05

Det er simpelthen for morsomt at læse denne tråd. Det er da utroligt, at en mand kan falde så dybt.

Super god gestus af Jubii, at deres direktør lige skriver. Godt arbejde, Jubii! Det er virkelig god stil!

58

Thomas Wichmann 24/01/12 13:25

God stil af Jubii må man sige.

Kenneth/Ib tror sku du får brug for noget reputation management efter denne omgang på bloggen, meeeen tvivler nu på at nogle seriøse virksomheder vil hjælpe dig. ;o)

God humor at læse dette indlæg da.

59

Jesper Klit Johansen 27/01/14 17:09

Hej Jesper Nørgaard & Thomas Wichmann?

Det var rigtigt godt af Jubii's direktør han tog fat I sagen, og vi fandt også hurtigt en løsning, med at de ville kreditere et ret stort beløb.
Han skulle bare lige finde ud af størrelsen, da vi havde fået lidt klik som skulle modregnes..

Det var så sidste gang jeg hørte fra ham. Henrik Busch svarede ikke på mine mails eller mine henvendelser og krediteringen så vi aldrig noget til.

Så for mig at se var hans svar herinde KUN for at kunne få sig selv til at se godt ud. Jeg tabte alt for ham.. og kan kun betvivle om han rent faktisk ikke kendte til Kenneth Lynggaard's svindelsager.

Desværre endnu en trist sag med useriøse danske medier.

Mvh

Jesper Klit Johansen

60

Frida 14/08/16 20:51

Hej, jeg ved godt at denne tråd er mange år gammel efterhånden, men jeg håber at I stadig har lyst til at læse med som en 'update' med hvad han laver idag...

Sjovt som jeg selv lige får undersøgt denne ellers så 'eftertragtede' herre, Kenneth Lynggaard, når jeg slår ham op på Google og at han nu ellers er forbundet negativt med Google efter hans lille scam...

Det er lidt skræmmende, men til info, så driver han nu webshoppen stylyng.dk. som er modetøj til herre.

Jeg er desværre bange for at han nu udgiver sig for at være agent, og 'lokker' smukke piger med en løn på 10.000- 30.000 kr for at stå model til webshoppen og får dem til at posere nøgen for ham ved første møde "så han kan forhandle løn med chefen, da det også skal godkendes der" (Gud ved hvad han kan finde på, når han endda selv tilbyder at bringe rødvin med ved første møde, og helst ser at man er alene, da det kan blive akavet hvis man tager sin storebror med)

I vores korrespondance gør jeg det klart overfor ham, at bikini kan jeg gå med til at posere i, da giver god mening i og med at jeg stiller op til Bikini Fitness Newcomers 2017, men at undertøj er nogo. Det er simpelthen for grænseoverskridende. Han bliver efterfølgende ved med at presse gentagne gange og spørger om jeg kan "smide tøjet for ham i i g-streng" for der er jo trods alt betaling.
Jeg gør det efterfølgende klart overfor ham, at jeg sætter min grænse og ikke blot lader mig rive med bare fordi det er god betaling.

Han skriver efterfølgende at der er tale "om en løn på mellem 10-30.000 kr, så håber vi kan få det lidt frækt;)" Og allerede dér ringer en alarmklokke i mig... det viser så nu at samtalen bliver mere og mere perverst og creepy dog stadig med en pæn tone og hvoraf han til sidst slutter med:

Kenneth:
"(...)jeg vil det bedste for dig, hvis du er frisk på mig" - hvis det var professionelt, havde han skrevet "hvis du er frisk på jobbet"

Mig:
"Definer frisk på dig"

Kenneth:
"Det er svært at sige, når vi ikke har mødtes endnu, men det kunne jo tænkes at vi kunne have det lidt hyggeligt;)"

Jeg er glad for at jeg fik aflyst den aftale, for efterhånden hørt nogle historier omkring mænd som udgiver sig for at være agenter og efterfølgende har været ubehagelige overfor piger.

Jeg ved simpelthen ikke hvordan jeg skal tage den videre andet end at jeg kan sprede budskabet omkring denne mand og at andre piger ikke skal hoppe på hans scam. Jeg antager ikke at dette er et oprigtigt model job, da han TYDELIGVIS er en svindler og bedrager..

But who am I to judge? ... :-)

Mvh. Frida

61

Frida 14/08/16 21:01

Og det skal selvfølgelig siges, at han tog kontakt til mig via Instagram hvor han havde fulgt mig i noget tid..

62

Smid en kommentar

Brug dit eget navn - ikke sådan noget "billig arganolie" eller "mobilt bredbånd"

Anti-spam-check (beklager, men det er åbenbart nødvendigt):

Hvad er fire + et? (skriv tal - ikke bogstaver)