Er ved at lære det

Jeg har længe gerne villet have mere gang i Kondomatens Facebook-side, men det har sgu' været en sløj omgang. Dels har jeg selv været sløj - men der har heller ikke været megen respons fra vores fans. Får man ingen respons, så daler motivationen også.

Anyway - efter sidste uges Marketing Camp, hvor jeg hørte Mikael Lemberg fra Facebook og til After Campin' talte med Thomas Bigum, tænkte jeg "Nu gør du sgu' lige et sidste forsøg". Og det gjorde jeg så i dag. Smed dette billede op og se lige:

53 Synes godt om'er ud af 193 fans

Det er da meget godt, ikke? Det er mere end hver 4. der har givet et like.

Nu er jeg ved at have succes på Facebook

Nu vil tiden vise, om jeg kan gentage succesen. Den bedste måde du kan holde dig opdateret på, er ved at selv at blive fan ;-)

P.S. Forslag til hvordan jeg får flere fans modtages gerne.


SEO kursus


Christian Jessen 26/04/12 14:09

Med det enorme antal super sjove kondom-reklamer og kondom-relaterede billeder der findes rundt omkring - så burde du jo sagtens kunne få en del aktivitet på den Facebook side der.

Første lille ide der faldt mig ind: Hvad med at lave en lille konkurrence med dem der kan finde den sjoveste reklame (video eller billede) for kondomer, og få evt. dine brugere til at rate dem? Anyways, kunne forestille mig mange sjove ideer med den slags. Og jo sjovere billeder / reklamer, jo gladere er folk for at dele - ihvertfald den slags jeg ser mest på Facebook.

Glæder mig nu til at høre om du finder en måde både at få aktivitet og så ekstra salg på. ;-)

1

Søren Sprogø 26/04/12 15:45

27% Like Rate, det er sgu' meget godt du ;-)

2

Mads Gorm Larsen 26/04/12 16:33

og jeg vil også rigtig gerne hører om dine erfaringer med annoncer på FB?

3

Morten Vadskær 26/04/12 22:16

Nå... har lagt champagnen tilbage på køl igen. Det viste sig at Casper Blom havde delt den til to grupper med 120.000 fans ialt. Så der var altså ikke tale om, at jeg har knækket koden. Bliver bare ved mine AdWords ;-)

4

Morten 26/04/12 22:43

Ja så er 52 likes pludselig meget få hehe
Men sjov ide! ;D

5

Henrik Andersen 26/04/12 22:51

Du har glemt at svare stakkels Nicolai der stod og skulle på ferie :)

Og så skal du da have et sejt coverphoto på siden også nu den er konverteret til Timeline.

Men sådan helt generelt så er det vel lige en snert sværere at få folk til at like på en kondomside på Facebook tænker jeg?

6

Anja Lysholm 26/04/12 23:25

Jeg synes du skal abe efter den der blenderfabrikants "will it blend" og spørge "kan det være i et kondom" ;-)

7

Morten Vadskær 27/04/12 08:33

Henrik ja - det viser tydeligt hvor elendige vi er til Facebook. Man får jo ikke besked om sådan noget, så jeg så den først alt for sent. Går ud fra at han har fået sine kardonger og havde en god ferie ;-)

Jeg skal have lavet et godt coverfoto. Går bare og tænker over, hvad det skal være. Det vil jo være optimalt at lave noget med et kondom :-D

Anja, det kunne godt laves sjovt, men det er så pokkers tidskrævende. Der kan i øvrigt i gennemsnit være 18 liter i et kondom (sådan hvis du går og spekulerer i den slags).

8

Anja Lysholm 29/04/12 18:12

Måske få fansene til det i en eller anden form for konkurrence? :-)
18 liter alligevel? Hmmm ...

9

Frederik Trovatten 08/05/12 14:39

Hey Morten,

Måske kunne man spille på Sikker-sex kortet.. Facebook likes kommer jo fra folk som vil vise hvad de står for, og det kunne være en emnet som folk gerne ville vise deres holdning til.. Hvordan updaten skal formuleres er tricky, men jeg tror der ligger noget guld gemt :)

10

Smid en kommentar

Brug dit eget navn - ikke sådan noget "billig arganolie" eller "mobilt bredbånd"

Anti-spam-check (beklager, men det er åbenbart nødvendigt):

Hvad er fem + to? (skriv tal - ikke bogstaver)